7 zásadních věcí, které zatím víme o nové desce Marilyna Mansona

Vydáno: 12.09.2017 20:20 - Petr Adámek

Měla se jmenovat Say10 a v krámech přistát se na Valentýna. Nepřistálo se nic. Od té doby Marilyn Manson o své očekávané desce převážně mlčel nebo mlžil. Bobřík mlčení je ale, zdá se, konečně u konce...
1. Nahrávka dostane název Heaven Upside Down a podle slov samotného umělce vyjde 6. října. Původně přitom byla ohlášená na 14. února.

2. Vysvětlení více jak půlročního zpoždění? Umělec údajně nebyl spokojený s původním výsledkem. V mezičase navíc vznikly další tři nové songy.

3. Obal?

Marilyn Manson - Heaven Upside Down


4. Nástupce dva roky staré fošny The Pale Emperor a celkově desátá studiovka bude obsahovat desítku skladeb. Prvním singlem je nabroušená pecka "We Know Where You Fucking Live". Poslechněte na konci článku.

5. Ochutnávkou číslo dvě bude track "Kill4Me". Dočkáme se ho 20. září. Další songy - "Revelations #12" a "Say10" už mohli fans slyšet na Mansonových koncertech.

6. Nahrávku má po produkční stránce na svědomí sám Marilyn společně s kytaristou své kapely Tylerem Batesem. Tyler je producentsky podepsaný i pod předchozím počinem The Pale Emperor.

7. Turné k nové desce staruje 27. září ve Spojených státech. Celkem tu Marilyna čeká šestnáct zastávek, načež se se svým bizarním cirkusem přesune do Evropy. V Česku se ukáže 19. listopadu. Už máte lístek?


Marilyn Manson - We Know Where You Fucking Live (official audio)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení