Americký deník The Snuff (III.) - Tady čůrala Miley Cyrus

Vydáno: 09.09.2017 10:20 - Redakce

Třetí hlášení ze studia House of Blues, kde momentálně makaj The Snuff na novém materiálu a právě se posouvají do druhý půlky pobytu, je tady!
Máme za sebou i dva dny volníčka, takže jsme si udělali vejlet do Knoxvillu a další den jsme prozkoumali Nashville. Večer jsme vyrazili trochu zabouřit do centra do vyhlášený ulice Broadway, která je fakt neuvěřitelná. Plná ulice barů, country salonů a stylových pubů. I přes to, že bylo úterý, téměř v každym klubu hrála živá muzika a asi ani nemusim zmiňovat, že všichni hráli brutálně dobře. Místní atmosféra nás pohltila natolik, že jsme tam nechali skoro všechny peníze a přitáhli až s úsvitem a tím pádem zaspali na další nahrávací den.

Naštěstí všechny stěžejní party už jsou nahraný/nazpívaný, takže to nebyl zas až takovej problém a Steve začal už bez nás dělat na mixu. Všechny songy, co jsme nahrávali, se budou mixovat analogově přes obří SSL pult, což už je docela rarita a taky pěkný sraní, ale snad to bude stát za to. Celkově chceme přijít s úplně novým soundem, nechceme moc kopírovat aktuální core/metal trendy, ale spíš udělat něco úplně novýho.

The Snuff
The Snuff na vejletě


Kolem druhý odpoledne se konečně dokodrcáváme do studia a začíná boj u mixu... Kytaristi chtěj víc kytar, Ijen víc basy atd., prostě klasika, hehe. Od Steva už lítaj ob větu hlášky typu: "nutsacks, ballsacks, toughnuts, turtle knocks" a prej, že bysme snad i namalovali knírek Mona Lise, kdyby to šlo. Dobrý no. Nakonec ale vždycky najdeme společnou řeč a kompromis, kterej funguje!! A tak to má bejt.

The Snuff USA
Nutsacks, ballsacks, toughnuts, turtle knocks při práci


Když jsme se tu včera po nahrávání chvíli zdrželi, dali jsme pivko a zakecali se s místním zvukařem ze studia Dustinem. Stevova pravá ruka při nahrávání, kterej vše edituje do kompjůtru. No a dozvěděli jsme se docela zajímavý věci o místní čtvrti Berry Hill, kde nahráváme. Je to čtvrť, která má rozlohu zhruba jednu čtvereční míli, ale je tu cca 75 komerčních studií včetně toho našeho, plus dalších cca třicet soukromejch studií různých muzikantů. Údajně největší hustota nahrávacích studií na světě. No a přímo vedle nás má jedno takový studio Yelawolf, kterej tu zrovna je. Náš fotograf Petr je fakt jeho velkej fanda, takže se ho tu snaží stalkovat dnem i nocí, ale zatím máme smůlu a nějak se s ním míjíme, hehe.

Mě zas spíš zaujalo to, že před pár měsíci přímo v místnosti, kde nahráváme, nahrávala Miley Cyrus a jak říkal Dustin - sprchovala se ve stejný sprše, co vy a chodila na stejnej záchod - sakra, to chození na záchod tu teď chytlo úplně novej rozměr...

UPDATE: Yelawolf kolem nás právě prosvištěl na svý vytuněný motorce, když jsme šli na oběd. Jdeme stalkovat dál :))

text: Tomáš Kučera


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení