Jak připravit veganské jídlo? Black metal, ví jak na to

Vydáno: 30.09.2017 12:00 - Dominik Šidlo

Neskutečně zajímavý projekt, který si říká Vegan Black Metal Chef, vám vypálí oči z důlku a provrtá díru do uší. Ale pokud jste vegan, alespoň se najíte. Řeč je o black metalové kuchařce.
Jak již název projektu napovídá, budeme vařit veganské jídlo. Grády celá věc dostává tehdy, když se o toto ve videu pokusí blackmetalisté a ke všemu nám do toho budou zpívat a hrát. Příkladem textu v překladu je asi toto: "For this first ritual prepare some green onions... for the fall!".

Obrázek si udělejte sami poté, co video zhlédnete, ale raději bychom nezkoušeli vařit tak, jak nám Vegan Black Metal Chef radí. Navíc celkem těžko seženete veškerou potřebnou výbavu. Nemluvíme ani tak o svíčkách a pentagramech, ale spíš o speciálně upravovaných čepelích, které jsou vyráběny speciálně pro obětování cibulí. Ty se nedají sehnat jen tak někde.

Celkem překvapivě je ale hudební stránka videa poměrně dobrá (pokud si odmyslíte text). Dejte nám vědět, jak kuchtění dopadlo, pokud se do něčeho takového pustíte. A pokud chcete sledovat další, nové recepty, koukněte na facebookový profil Vegan Black Metal Chef.


Vegan Black Metal Chef Episode 4 - Hail Seitan



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení