Novinky u Eskimo Callboy: nový klip a chystaný koncert v Praze

Vydáno: 16.08.2017 10:25 - Mates Krč

Jak to vypadá, když jste obklopeni slávou, přepychem a bohatstvím? Jeden takový den rockové hvězdy vám ukáže Sushi z Eskimo Callboy ve videu k třetímu singlu z chystané desky The Scene. Líbí?
Jenže sláva není všechno a nemusí trvat věčně. Přesně to prezentuje samotný videoklip, který změní obletovaného zpěváka až v úplnou trosku bez domova, hrajícího na akustiku v obklopení graffity, špíny a levného chlastu. 

Eskimo Callboy byli vždycky poněkud šílenou kapelou a klipy to samozřejmě jen potvrzovaly. Stejně jako v případě prvních dvou singlů "The Scene" a "MC Thunder", tak i k "VIP" točila videoklip samotná kapela. Kromě videí si Eskimo Callboy i desku nahráli sami, neboť se drží hesla, že nikdo nemůže být z hudby nadšený stejně jako samotná kapela.

Album The Scene vyjde už 25. srpna. A aby té radosti nebylo málo, už 22. října se kapela vrátí do Prahy. V rámci narozeninových oslav ROXY BE25 a ve spolupráci s organizátory Rock for People si "Eskymáci" střihnou koncert v pražském klubu Roxy. Vstupenky v ceně 430 Kč budou od 17. srpna v prodeji na GoOut.cz.

Eskimo Callboy - VIP (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení