VIDEO: American Satan teaser - Andy Biersack nezní jako Andy Beirsack?!

Vydáno: 13.08.2017 11:20 - Kristýna Doležalová

American Satan, film, o kterém jste od nás nejednou slyšeli, o sobě opět dává vědět! Tentokrát prostřednictvím nového teaseru, přinášejícímu nemalé překvapení.
Ben Bruce z metalcorových Asking Alexandria na plátně po boku hvězdy seriálu Game Of Thrones Johna Bradleyho či vlkodlaka ze Stmívání Booboo Stewarta. Ano, ano, to všichni víme už dlouho. Novinkou se stává ani ne minutu dlouhý teaser s odhalením dalšího známého jména, nebo tedy spíše hlasu.

Ve chvíli, kdy Andy Biersack představující frontmana rockové skupiny The Relentless, kolem které se to vlastně všechno točí, otevře pusu, mnoha z nám poklesne čelist. Namísto hlasu známého zpěváka z milované i mnoha lidmi nenáviděné kapely Black Veil Brides slyšíme o něco hlubší a tvrdší hlas Remingtona Leitha z rokových Palaye Royale. Jedovaté jazyky tento fakt přikládají tomu, že Andyho hlasem nemůže být zazpíván dobrý song, protože není tak dobrý jako jeho obličej. Nakolik máte modrookého rockera rádi, záleží na vás, naše uznání patří však Remingtonovi.

Film vchází do vybraných amerických kin v pátek 13. října, o zbytku světa se stále mlčí.
 

The Relentless - Let Him Burn (American Satan Soundtrack) *Official Teaser*
 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení