VIDEO: Hollywood Undead na novém albu přitvrdí

Vydáno: 25.07.2017 14:40 - Kristýna Doležalová

Ne až tak maskovanou partičku z amerického Los Angeles dnes zná už kde kdo. Přinášíme novinky týkající se nového alba Hollywood Undead, včetně videoklipu plného ohně a rozzuřeného davu.
Začalo to fotkami na instagramových účtech jednotlivých členů kapely, pokračovalo teaserem obsahujícím datum zveřejnění nového songu "California Dreaming". Momentálně před sebou máme nejen videoklip, ale také nové informace ohledně vydání nového alba Hollywood Undead: FIVE, které je stanovené na 27. října.

Pětka v názvu má symbolický význam, jedná o páté album, na kterém pětice "bratrů" pracuje. Na povrch vyplouvá otázka, co se stalo s šestým členem, bubeníkem Da Kurlzzem, vlastním jménem Matthewem Busekem. Jelikož se neobjevuje ani ve videoklipu ani na fotkách k připravovanému albu, v úvahu přichází jeho odchod, o kterém ale on i kapela prozatím mlčí.

Skalní fanoušci potvrdí, že tato kapela s vlastní identitou vždy zajistí zajímavý hudební zážitek. Přesvědčit se mnozí mohli v minulých letech, kdy Českou republiku navštívili hned několikrát. Celkový zvuk každého jejich alba se liší od ostatních, přesto vždy zaručeně poznáte, že se jedná o jejich tvorbu. Soudě dle "California Dreaming", Hollywood Undead začínají experimentovat s tvrdší hudbou. V dnešní době, kdy se spousta kapel přizpůsobuje rádiům a svou hudbu vyklidňuje, je tohle skvělý krok vpřed. Jen tak dál hoši!


Hollywood Undead - California Dreaming



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení