Alazka zavítají s novým projektem poprvé do České Republiky

Vydáno: 20.07.2017 09:10 - Mates Krč

Na jaře letošního roku kapela Burning Down Alaska zveřejila dlouho očekávané oznámení. Nejhorší představy fanoušků byly vyvráceny, kluci svou existenci neukončili. Změnili ale název na Alazka a začali úplně od začátku. Svůj nový projekt představí letos i v Praze.
"Tohle může být nejdůležitější oznámení naší kariéry. Týká se našeho jména Burning Down Alaska. Když se ohlédneme za společnými roky, při nichž jsme se setkali s tolika úžasnými lidmi, uvědomíme si, jak moc jsme se jako lidé změnili ve srovnání s dobou, kdy nás začalo reprezentovat toto jméno. A už se s názvem necítíme dobře. Od dnešního dne jsme Alazka. Máme pro vás připravených mnoho novinek a uděláme vše pro to, abyste byli šťastní," znělo z tábory tehdy nově vzniklé skupiny Alazka, jenž začínala doufat v lepší zítřky.

Alazka 1. září vydá své debutové album Phoenix, které ukáže, zda byla volba nové cesty správnou možností. O výsledku se budeme moci přesvědčit o necelé čtyři týdny později, neboť partička vystoupí 28. září v pražském klubu Rock Cafe. Jako support dorazí Imminence a Across The Atlantic.

Vstupenky koupíte za lidovou cenu 357Kč. A to se vyplatí dorazit, ne?

ALAZKA - Phoenix



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení