Polej si prsa mlíkem a ochutnej nové The Fell

Vydáno: 21.07.2017 15:00 - Kamila Ungerová

V březnu letošního roku se v pražském Hard Rock Café s akustickou pre-listenning session představila nová supergroup The Fell. Mimo jiné zde zazněla i nesmírně procítěná a chytlavá skladba "Footprints", kterou formace krátce před návštěvou naší domoviny natáčela v Polsku.
Čtyřčlennou formaci The Fell, která vznikla v červenci loňského roku, tvoří někdejší účastník pěvecké soutěže Rock Star: Supernova Toby Rand, dále kytarista, producent a bývalý člen americké rockové party Smash Mouth Mike Krompass. Post baskytaristy obsadil fenomenální muzikant Mr. Big, The Winery Dogs Billy Sheehan a za bicími se nechází bývalý bubeník Smash Mouth Randy Cooke. 

Videoklip "Footprints" The Fell natáčeli zkraje března v polském protiatomovém krytu. A z první ruky víme, že tam klukům byla pořádná zima. Ostatně i proto se kytarista Mike Krompass v některých záběrech netváří příliš nadšeně, neboť zmrzlé prsty se po kytarovém pražci nepohybují tak hbitě. 

Datum vydání ani název připravované desky The Fell prozatím nezveřejnili, ale z několik skladeb, jež jsme doposud slyšeli, můžeme slíbit, že je opravdu nač se těšit. Neboť jsou nadupané šílenými a technicky propracovanými kytarovými i baskytarový sóly. 




The Fell - Footprints (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení