Marilyn Manson: další ze série nevydařených koncertů

Vydáno: 20.07.2017 14:20 - Kristýna Doležalová

Můžete ho mít rádi nebo jím opovrhovat, střední cesta neexistuje. Lze však omluvit zřejmě opilého zpěváka nemotorně se ploužícího po pódiu a později i pod ním?
Někdo říká, že šlo o pouhou nehodu, jiní pád Marilyna Mansona během koncertu v Jiffy Lube Live přisuzují alkoholu. Na videích, kterými se internet jen hemží, můžeme vidět zmateně vyhlížejícího zpěváka pokoušejícího se během písně "The Beautiful People" (můžeme-li jeho výstupu toho dne říkat zpěv) neobratně seskočit. Namísto jakéhokoliv náznaku stability se Manson za chvíli válí na zemi. Video najdete na konci článku.

Jeho opilosti přispívají i komentáře fanoušků přiznávající, že Mansonovi bylo sotva rozumět a mezi každou písní nastala 10 minutová pauza, kdy zpěvák u mikrofonu vydával nerozpoznatelné skřeky. Můžeme jen doufat, že se během jeho pražského vystoupení v listopadu letošního roku nestane podobná nehoda a zpěvák dorazí střízlivý.

Další nálož podobných nehod, při níž na pódiu praskají kosti a hoří vlasy, najdete v červencovém čísle. K mání v síti trafik Relay a dalších shopech.


Úrazy F!





Marilyn Manson falls off the stage


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení