Sevendust se začátkem příštího roku pochlubí novou deskou

Vydáno: 18.07.2017 09:40 - Mates Krč

Po třech letech čekání se fanoušci dočkají další, v pořadí dvanácé studiovky Sevendust. Ta tentokrát vyjde pod labelem Rise Records, který se může pyšnit hvězdnými jmény jako Five Finger Death Punch, Of Mice And Men nebo Silverstein.
Z úlovku v podobě Sevendust pro Rise Records je nadšený zakladatel labelu Craig Ericson. "Podepsání se Sevendust je jeden z mých největších úspěchů v celé kariéře. Jsem poctěn, že spolupracuji s umělci, kteří za sebou táhnou tak velké dědictví. Jsem nadšený, že s nimi spolupracuji na nadcházejícím albu."

Ze spojení je, zdá se, nadšená i samotná kapela: "Pro naši skupinu bylo důležíté najít label, který by chápal, co jsme v minulosti byli. Nashromáždily se nám nové myšlenky a strategie, jenž teď chceme využít. Během našich dvaceti let jsme získali ty nejlepší fanoušky na světě. Vzestup od samého začátku nám ukázal cestu, která nám pomáhá držet naše dlouholeté fanoušky, ale zároveň přinášet ty nové," vysvětluje kytarista John Connolly.

Dvanácté album Sevendust je naplánováno na jaro 2018. Vše bude řídít Michael "Elvis" Baskette, známý pro svou spolupráci s Alter Bridge, Tremonti nebo se Slashem. Nahrávat se začne na podzim.


Sevendust - Praise


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení