FOTO: Rock for People (den III.) - Vyhoď hlínu do vzduchu

Vydáno: 12.07.2017 15:30 - Pali Hudák a Kamila Ungerová

Závěrečný festivalový den letošního ročníku Rock for People přinesl, stejně jako ty předcházející, lecjaká překvapení. Disco-coristé Eskimo Callboy bojovali se zatraceně nekvalitním zvukem, ale přesto se pod jejich vedením nezřízeně moshovalo a ještě více prášilo. No a frontman Three Days Grace Matt Walst vypiloval své pohybové vlohy, a tak bylo konečně nač koukat.
Nejen to. Samozřejmě se dostalo potřebné slasti i ušním bubínkům, neboť Three Days Grace svou návštěvu, stejně jako v lednu 2016 v pražské Malé sportovní hale, pojali průřezově. Matt se opět se skladbami, jež původně nazpíval jeho předchůdce Adam Gontier, vypořadál fantasticky. A navíc se konečně začal po pódiu sebevědomě, energicky pohybovat... Radost pohledět. 

Obdobně silný zážitek by si fans zřejmě odnesli i ze setlistu Eskimo Callboy. Ti ale bohužel sváděli nerovný boj se zvukem, a tak často nebyl slyšet zpěv Sushiho ani Kevina Ratajczaka. Alespoň, že přítomní od samotného začátku moshovali, neštítili se vyhazovat do vzduchu na prach seschlou hlínu... Zkrátka slyšeli na každou blbinu, kterou Kevin vymyslel, a to i přesto, že mnozí tuhle šílenou skvadru viděli i slyšeli vůbec poprvé.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení