Co za vysvědčení? Novýho ajfouna? Sere pes! Jedině předplatné Fakkera!

Vydáno: 25.06.2017 16:35 - Petr Adámek

Vysvědčení za rohem. Budou trojky? Nebo dokonce čtyřky? Pohoda. Jak to nesmrdí reparátem, je to prostě dobrý vysvědčení. A dobrý vysvědčení si zaslouží co? Odměnu! Kdo by stál o gamesy nebo nový telefony. Nejlepší odměna je předplatný Fakkera! A jako bonus budeme losovat o trička zdarma.
Internet je plný vaty, ale my v časáku jdeme hluboko. No dobře, ne tak hluboko jako třeba Robert Rosenberg, ale víš jak. Nad články, které tvoříme, trávíme i celé večery. Často voláme muzikantům do Ameriky nebo Austrálie, někdy i načtyřikrát, protože když se takový rocker špatně vyspinká, prostě nechce mluvit s celým světem. A taky často trpíme do rána na barech (no dobře, utrpení to úplně není...), protože po pár panácích se toho člověk nejvíc dozví, že jo...

Prostě do našeho časáku dáváme srdce, před uzávěrkou potíme krev a doufáme, že je to všechno poznat. Podpořit nás můžeš docela snadno. Pořiď si půlroční nebo roční předplatné. A pokud nás tak jako tak kupuješ, aspoň si ušetříš cestu do trafiky (a taky pár peněz, protože předplatné je prostě finančně výhodnější). Takže klikni na naše předplatitelské stránky a do poznámky napiš heslo: "Předplatné za vysvědčení". Jde to obyčejně nebo jako dárkový certifikát (mrkni dolů). Pak vylosujeme deset z vás a ti získají jako bonus tričko Fakkera.
Přejeme ty nejfakkerštější prázdniny!


Certifikát Fakker


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení