Five Finger Death Punch: kapela zahraje v Praze, Ivan zase zlobí. Dokončí celé turné?

Vydáno: 13.06.2017 23:35 - Mates Krč

Přímo obří množství informací se najednou nahrnulo na fanoušky Five Finger Death Punch. V brzkých ranních hodinách fandové truchlili, o pár hodin později zase slavili. Co všechno se stalo?
Problémový Ivan Moody opět ukázal svou pravou tvář. Vzpomínáte, když koncem roku vykřikoval na jednom z vystoupení poplašné informace o smrti své matky a odešel z pódia? Nebo když svou špatnou formulací v rozhovoru šokoval svět, protože (ne)oznámil svůj konec v kapele? Další z řady problému přišel 12. června na koncertu v Nizozemsku. Podle kytaristy Zoltana Bathoryho se ten večer nic nepovedlo jak technicky, tak zvukově a Ivan navíc na pódium dorazil až po dvou skladbách.

Zpěváka Moodyho to očividně všechno vytočilo a pohlásil: "Tohle je mé poslední vystoupení s Five Finger Death Punch," načež se sebral a vypadnul. Nakonec se však vrátil a pokračoval ve svém komentování: "Chcete si se mnou zazpívat? Protože jak jsem řekl, tohle je mé poslední vystoupení s Five Finger Death Punch." Ivanovo chování naštvalo kytaristu Jasona Hooka, který následně ukázal palce dolů a ironicky na Moodyho mával. Zkrat po tom všem však přišel i ze strany Jasona. Ten po problémech s kytarou naštvaně odešel z pódia a svoje nádobíčko ve vztaku hodil o zem. Docela parádní vystoupení, že ano?

O to větší překvapení přišlo, když Five Finger Death Punch oznámili tour po Evropě spolu s In Flames a s Of Mice And Men. Zapište si do diáře 26. listopadu, neboť přesně v tento den u nás poblázní Pětiprsťáci pražský Forum Karlín! Vstupenky půjdou do prodeje 16. června.

O pár hodin později se kapela snažila pomocí zprávy na facebooku uklidnit fanoušky: "Ti, kteří nás sledujete od začátku, víte, že v naší hudbě a na koncertech je vždy jakýsi prvek překvapení a nepředvídatelnosti. Když hrajete 150 koncertů ročně, je jisté, že párkrát vykolejíte, ale vlak se stále pohybuje. Minulý večer v Tilburgu byl jeden z těch případů, ale jak se říká, nejste závodníkem, pokud vůz nebo dva nezničíte. Nemůžeme se dočkat, až zítra večer zahrajeme na Nova Rocku a na podzim v Evropě!"

Všechno to zní suprově, jenže nikde žádná zmínka o Ivanovi. Bude vše pokračovat podle plánu?


Five Finger Death Punch Ivan Moody Angry?


Ivan Moody quits Five Finger Death Punch


Five Finger Death Punch conflict on stage


Five Finger Death Punch break up??




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení