Přivítejte State Champs, pražské předskokany Good Charlotte

Vydáno: 12.06.2017 15:20 - Mates Krč

Už 16. června přijedou Good Charlotte rozdrtit Forum Karlín. Jako support si přivezou dvě americké partičky: mladíky Issues a pop-punkové State Champs, o kterých si teď něco málo povíme.
Přestože hlavní hvězdou večera budou Good Charlotte, velká pozornost bude ubírána právě i na State Champs. Pokud očekáváte pořádnej nářez, tak budete asi zklamáni. Pokud jste ale věrní fanoušci nejdůležitější kapely večera, věříme, že vám newyorská partička State Champs ještě více zpříjemní večer.

Za osm let existence stihli kluci vydat dvě plnohodnotná alba. V roce 2013 debut The Finer Things a o dva roky později veleúspěšnou placku Around the World and Back, která skupině otevřela bránu do jiných dimenzí a úspěchy se začaly hrnout. Zmiňované album se například umístilo na čtvrtém místě žebříčku nejdůležitějších desek roku 2015 podle časáku Alternative Press. "Kapela přinesla vše, co miluješ na old-school punku s novým moderním srdcem," znělo ze strany časáku. U magazínu Rock Sound si zase ve stejném roce vysloužili osmé místo v padesátce nejlepších alb. 

Už věříte, že tahle partička má koule?


State Champs "Hurry Up And Wait"


State Champs "Slow Burn" Official Music Video



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení