Jak dostat muzikanta do postele? Miss May I mají radu

Vydáno: 11.06.2017 11:20 - Petr Adámek

Zpěvák úderky Miss May I, která začátkem června pustila na metalcorovou oběžnou dráhu parádní album Shadows Inside, je sice ženatý, ale i tak má pro groupies užitečné rady... Ptali jsme se v rozhovoru, který vyšel v červnovém Fakkerovi.
Myslíš, že vyspat se s muzikantem je sen každý holky?
Jo, myslím si, že jo. Říkám si, že kdybych nebyl ženatý, určitě bych si to užíval... No, to bych asi neměl říkat, že? Patří to prostě k životu rockový hvězdy. Samozřejmě to není povinné, ale je to přirozená součást tohohle života.

Takže... hypoteticky, kdybys nebyl zadaný, máš nějakou radu pro groupie? Kde by měly stát a čekat na tebe?

Asi je nejlepší čekat po koncertě u tourbusu. Když bude stát v první řadě, tak se snaží až moc. Navíc dostat se do první lajny je občas dost těžký a já bych se holky, co vydrží moshovat celej koncert, asi docela bál. Já sám se do první řady většinou nedostanu. (smích)

A musel jsi někdy utíkat před šílenou fanynkou nebo fanouškem?

Oh, ano! Kdysi jsme mívali...


Kompletní dvoustránkový rozhovor se zpěvákem Miss May I Levim Bentonem o holkách před tourbusem, tetování i hulení trávy během natáčení desky najdete v červnovém Fakkerovi. K mání za 49 Kč v trafikách Relay a dalších distribučních místech a také v elektronické podobě za 39 Kč.

Už v srpnu si tuhle partičku můžete poslechnout naživo na festivalu Brutal Assault.


Miss May I F!
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení