VIDEO: Progresivní core z Francie? Novelists!

Vydáno: 01.07.2017 09:30 - Dominik Šidlo

Kdejaký milovník metalové a corové hudby vám po drtikolech z Gojiry nevyjmenuje žádnou jinou tvrdou francouzskou kapelu. Nyní však o sobě znovu dává vědět mladý pařížský progresivní metalcore, seznamte se s Novelists.
Po debutovém albu Souvenirs, jehož druhé narozeniny jsou téměř za dveřmi, se Novelists nové tvorbě přiliš nevěnovali, spíš si užívali nově nabytých možností, díky kterým mohli cestovat a hrát mimo hranice. Získali si mnoho fanoušků a nyní do nich perou další nářez v podobě nového songu. Tento nese název "The Light, The Fire" a má být jakousi upoutávkou na příchozí album, které je zatím na výrobním páse. Nemá zatím ještě ani název, podle kapely to však nejspíše nebude něco, co by od nich bylo očekáváno.

Hodlají se tito ambiciózní Francouzi vymanit prog-metalové škatulce? Poslechněte si novou pecku a posuďte sami. Pokud jste prošvihli příležitost zastihnout kapelu po boku While She Sleeps a Northlane v Bratislavě, zapiště si datum 5. července, kdy borci zavítají na královehradecký festival Rock for People.
 

Novelists - The Light, The Fire
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení