AUDIO: Miss May I se derou na metalcorový trůn

Vydáno: 06.06.2017 16:20 - Petr Adámek

Aktuální placka Shadows Inside z dílny Miss May I hodně radikálně zatřásla metalcorovou scénou. Prvotřídní kvalitu potvrzuje i čerstvě zveřejněný song "Casualties".
Miss May I mají za sebou teprve deset let existence a světem se od 2. června prohání už jejich šesté dlouhohrající album. Skvělá riffovačka políbená nejlepšími časy Bullet for My Valentine, nabroušený řev i čisté sborové popěvky a to vše protkáno silnými melodiemi jako stvořenými pro velké stadiony. Pusťte si dosud zveřejněné skladby "Shadows Inside", "Lost in Grey" a nejnovější "Casualities" (song najdete na konci článku) a veškerou chválu jistojistě sami odkýváte.

A jestli se vám novinka Miss May I taky zaryla pod kůži, vyražte 9.-13. srpna na Brutal Assault, kde se bude po jejich setu asi hodně prášit.


Velký rozhovor se zpěvákem Miss May I Levim Bentonem o holkách před tourbusem, tetování i hulení trávy během natáčení desky najdete v červnovém Fakkerovi. K mání za 49 Kč v trafikách Relay a dalších distribučních místech a také v elektronické podobě za 39 Kč.


Miss May I F!


Miss May I - Casualties (OFFICIAL AUDIO STREAM)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení