VIDEO: Jakou koncertní formu mají System of a Down? Podívejte se!

Vydáno: 05.06.2017 11:20 - Petr Adámek

System of a Down mají za sebou úvodní koncerty evropského turné. První červnový víkend se Serj a spol. ukázali na mamutích německých festivalech Rock im Park a Rock am Ring. Z druhého zmíněného je venku kompletní, více než stominutové video.
System of a Down vmáčkli do hodinu a tři čtvrtě trvajícího setu třicítku skladeb. Zazněly pecky napříč všemi pěti alby, největší prostor dostaly skladby z desek Toxicity a Mezmerize. Přestože už vloni prosákly informace, že čtveřice má rozpracovanou novou nahrávku, žádný nový materiál na závodním okruhu v Nürburgring nezazněl. Kompletní video najdete na konci článku.

Kapela během koncertu téměř nekomunikovala. Jako jediný z kapely si tu a tam vzal slovo kytarista Daron Malakian. Píseň "Radio/Video" uvedl zvoláním "It's time to dance" a song "Cigaro" zase na dálku poslal domácímu pilotovi Formule 1: "Jelikož jsme na Nürburgringu, rád bych tuhle písničku věnoval Sebastianu Vettelu." Když publikum zůstal obez větší reakce, překvapeně dodal: "Čekal bych tady v Německu větší ocenění. Ale asi je vám Sebastian Vettel všem u prdele."

Už 12. června se System of a Down představí v pražské O2 areně. Budeme tam. A vy?

O System of a Down jsme psali v dubnovém Fakkerovi. Časopis s velkým článkem "Vraždění nevinných Arménů" a plakátem kapely si za pár korun můžete pořídit i elektronicky, o papírový výtisk nám napište.


System Of A Down - Rock Am Ring 2017


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení