Plány holek z The Agony: nové album i koncerty po Evropě

Vydáno: 12.06.2017 08:30 - Petr Adámek

Po dvou letech od debutu Dirty And Dangerous chystají The Agony nové album. Deska ponese název 689. I tuto nahrávku spolufinancovali fanoušci kapely prostřednictvím crowdfundingových kampaní na domácím serveru Startovač.cz a zahraničním Pledgemusic.com.
Právě na crowdfundingových portálech se čtveřice těší velkému zájmu a snad jako jedinému souboru z České republiky se jí povedlo úspěšně zrealizovat hned čtyři tyto "sběračské" kampaně nejen doma, ale i venku.

Kromě nahrávání nového alba mají holky v plánu vyrazit v létě do Evropy - čeká je Nizozemsko, Belgie, Švédsko, Finsko, Estonsko a hned poté letní festivaly v čele s vystoupeními na všech osmi zastávkách Českých a Moravských Hradů.

Žánrově se The Agony pohybují na pomezí rocku a metalu s občasnými výlety do klasického rocku i grunge. Během své nedlouhé kariéry předskakovali skupinám jako Girlschool, Loudness, zpěvákovi Blaze Bayleymu nebo bubeníkovi Mikovi Terranovi.

Kvarteto ve složení Nikola Kandoussi (kytara / zpěv), Kejtý Skejtý (baskytara / zpěv), Terka Pšenčíková (sólová kytara) a Martina "Kajda" Balcarová (bicí / zpěv) funguje čtyři roky.


The Agony - Waiting (official music video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení