Rammstein v Praze: Víte, co čekat od německých zvrhlíků?

Vydáno: 28.05.2017 11:00 - Petr Adámek

Till Lindemann zrovna hřímá refrén songu "Benzin", když v tom vtrhne na stage fanoušek. V tu samou chvíli vybafne z jednoho z plamenometů oheň a chlápka zasáhne. Nebožák začne hořet a v šílenství pobíhat po pódiu. Ochrance se jej podaří uhasit, kapela hraje dál. Něco takového se může stát jenom na koncertě Rammstein.
Děsivě vypadající scénka se odehrála před osmi lety během turné k tehdy čerstvé desce "Liebe Ist Für Alle Da". Na popáleninovém centru v nemocnici ale nikdo neskončil, protože dotyčný maník byl samozřejmě kaskadér, který měl tuhle působivou epizodku v pracovní náplni večer co večer. Kdo ale tohle divadélko neviděl už před koncertem na YouTube, sežral ho i s navijákem, tak moc promakané to celé bylo. Bude tahle scéna na programu i tentokrát?

Kapela své megalomanské představení stále vylepšuje a s každým dalším turné se překonává. SPOILER ALERT! Na videích z loňského roku můžete třeba vidět Tilla v neforemném kabátu, pod nímž má připnutý pás výbušnin, které mu explodují přímo na těle. A podobných vychytávek můžeme čekat víc než dost. Ať už si tedy Rammstein pro letošní část šňůry vymyslí cokoliv, brady diváků budou opět padat až k zemi.


Velký pětistránkový článek o Rammstein s Tillem na titulce vyšel v letošním únorovém Fakkerovi.


Rammstein F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení