Brütal Legend - luxusní gamesa pro všechny metloše

Vydáno: 03.06.2017 09:50 - Dominik Šidlo

Jste už unavení z neustále se opakujících příběhů v počítačových hrách a nudí vás soundtracky, které do nich pořadatelé dávají? Máme lék, seznamte se s Brütal Legend.
Stylové a propracované RPG, které vás vtáhne do zajímavé verze středověku plného metalu - takhle přesně se dá popsat výborná hra od Electronic Arts. Hlavním hrdinou celé hry je bedňák ze současné doby Eddie Riggs, ekvivalent Jacka Blacka, který se náhodou dostane do minulosti, kde je metalová hudba "slovem božím".

Krásný a drsný svět metláků se snaží dobýt zlý démon, hlavního hrdinu okouzlí zrádná žena, však to znáte. Základní dějovou linkou se sice hra příliš nevymyká typické šabloně dramatických RPGček, ale veškeré detaily jsou mnohem pestřejší. Eddie zabíjí nepřátele nejen brutálně ostrou sekerou, ale také elektrickou kytarou, dále řídí nadupaný bourák, ovládá armádu metláků, kteří své protivníky zabíjejí mosh-pitem atd.

Kromě Jacka Blacka se ve hře potkáte například s Ozzym Osbournem jako strážcem metalu, Robem Halfordem jako pekelným motorkářem nebo Lemmym Kilmisterem, který se nenápadně schovává za přezdívkou "Kill Master".

Co vás ale naprosto uchvátí, je soundtrack, protože ve hře uslyšíte jen poctivý nefalšovaný metal. A že je výběr opravdu pestrý, protože do uší vám v jednu chvíli bude hrát Static-X, poté ho vystřídá Dragonforce a následně z autorádia uslyšíte klasiku, jako je Motörhead nebo Black Sabbath. Tohle je naprostá povinnost pro každého metalového gamera!


Brütal Legend trailer



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení