VIDEO: Jsou Neck Deep budoucností pop-punku?

Vydáno: 23.05.2017 09:30 - Petr Adámek

Britské pop-punkové pětici Neck Deep se prorokuje velká budoucnost. Potvrdí to kluci novým albem? A co napovídají první dvě zveřejněné ukázky?
Očekávaný titul The Peace And The Panic vychází 18. srpna. Nahrávka bude obsahovat 11 tracků a producentsky se na ní podílel Mike Green (Pierce The Veil, Paramore). Ochutnat můžete hned dvojici songů: "Where Do We Go When We Go" a "Happy Judgement Day".

Podle kapely nové album pojednává o každodenních radostech a strastech běžného života. Přestože Neck Deep tvoří uvolněný pop-punk, v textech se zaobírají i vážnějšími tématy. "Není to jenom o tom 'Pojďme na party a dejme si pivko.' Zároveň bych ale neřekl, že jsme pesimičtí. Spíš realističtí. Velkým tématem alba je snaha dělat něco se svým životem. Zabýváme se i depresí nebo úzkostí," vysvětluje zpěvák Ben Barlow.

Neck Deep vznikli v roce 2012 a na svědomí mají zatím dvě desky. Sestavu tvoří Ben Barlow (zpěv), Matt West (kytara), Sam Bowden (kytara), Fil Thorpe-Evans (basa) a Dani Washington (bicí).


Neck Deep - Where Do We Go When We Go

Neck Deep - Happy Judgement Day (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení