Éra party Vanna končí. Kapela se rozpadá

Vydáno: 06.05.2017 12:50 - Mates Krč

Po dlouhých třinácti letech se post-hardcorová banda Vanna rozhodla ukončit činnost. Naplánovaných je několik posledních rozlučkových vystoupení, bohužel jde pouze o americká města.
Po zformování v roce 2004 dosáhla Vanna slávy poměrně brzo. Poté, co vydala řadu EP, přišlo po třech letech na řadu i debutové album Curses, jež partičce otevřelo dvířka ke slávě. Poslední velice úspěšná šestá deska All Hell je venku od loňského roku.

Kapela zveřenila následující prohlášení: "Naše skupina se vždy snažila přeměnit negativní chvíle v našem životě na momenty plné radosti. Vztah, který s vámi a s naší hudbou sdílíme, nás dovedl na místa, o kterých jsme nikdy nesnili. Do zemí, na které jsme ani nepomysleli. Nejkrásnějším pocitem je však ten smysl pro rodinu, jež nám scéna dala a jsme jí součástí. Po více než deseti letech na turné a na jeviště chceme jít za sny, které na nás čekají. Neumíme vyjádřit, co jste pro nás všichni udělali. Proto se nyní obracíme k vám, abyste se s námi podělili o poslední chvíle. Přijďte otevřít své srdce a rozloučit se. Není to úplné sbohem. Naše hudba tu stále bude, kdykoliv ji budete potřebovat. Opravdu vás milujeme a budete nám chybět. Ale pamatujte, všechny dobré věci jednou musí skončit, další dobré věci však můžou zase začít."

Naposledy se u nás Vanna představila 29. listopadu 2016 společně s Beartooth.

Vanna "Flower" Official Music Video



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení