Ashley Costello podala žalobu na módní značku Iron Fist Clothing

Vydáno: 01.05.2017 09:55 - Michaela Wallischová

Iron Fist Clothing je jedna z nejlepších metalových značek a navrhovat pro ni by byl splněný sen asi každého děvčete, které poslouchá tu "správnou" hudbu. Jenže nic není tak dokonalé, jak se na první pohled zdá. Své o tom ví zpěvačka New Years Day, Ashley Costello.
Ashley patří mezi módní ikony našeho světa. Její fanoušci si přebarvují vlasy, aby vypadali jako ona, a často se podle ní oblékají. Proto není vůbec překvapivé, že byla požádána značkou Iron Fist Clothing, aby pro ně vytvořila kolekci oblečení, která vešla do prodeje v říjnu 2015 a nesla název Bat Royalty. A přesně v ten okamžik se ze snu stala noční můra.

20.dubna podala Ash na značku žalobu. Především se jedná o obvinění o zneužití jejích návrhů pro jiné kolekce, o záměr firmy udělat z ní předmět reklamy, aniž by o tom byla informována a také podávání chybných informací týkajících se zisku a prodeje.

Sama Ash se vyjádřila, že jí nejvíc vadí zneužití důvěry jejích fanoušků, kteří kupovali produkty, na kterých bylo její jméno, ale ona je nenavrhla. Kapela Ash podporuje a nabádá fanoušky, aby přestali sledovat Iron Fist na sociálních sítích. Tak co, podpoříte Ashley v jejím boji proti bezpráví v metalově-módním průmyslu?


New Years Day - Kill or Be Killed (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení