VIDEO: Papa Roach se ze záchoda přesunuli do koupelny

Vydáno: 02.05.2017 09:10 - Kamila Ungerová

Poté, co Papa Roach zabodovali s videoklipem "Crooked Teeth", jehož entrée se odehrává na poměrně malém záchodku, konkrétně u mísy, do níž kluci společně vykonávají potřebu, se přesunuli do koupelny značně deprimovaného králíčka.
Králíček s pochroumanými ušišky žije v polorozpadlém bungalovu, ve kterém si nemůže dát v poklidu ani odpoledního šlofíka, neboť ho jeho stará sprdne na tři doby. Pak se značně přepadlý a umouněný přesouvá do koupelny, kde si umyje obličej, zničeně se podívá do otlučeného zrcadla a v tom vidí svoje vnitřní, řvoucí já - Jacobyho Shaddixe, který se už nechce utápět ve svých problémech...

Už nechce dál předstírat, že je v pohodě. Nechce padnout na dno. Nechce se každý další ráno divit, že je ještě na živu, i když má pocit, že veškerá jiskra, včetně tepajícího srdce, z něj dávno vyprchala... A proto volá hodně usilovně a pronikavě o pomoc.

Nutno podotknout, že pokud klip dokoukáte svědomitě až do konce, narazíte tam i na zlobivého blonďatého klučinu z obalu nadcházející desky Crooked Teeth, který králíčkovi vecpe koblihu s marmeládou nemilosrdně do obličeje.

Partě kolem hyperaktivního Jacobyho se videoklip "Help" skutečně povedl. A není divu, že k jeho natáčení přistoupili hned po "Crooked Teeth" (ten mimochodem na YouTube během prvomajového pondělí překročil magickou hranici jednoho miliónu zhlédnutí!). Neboť "Help" se už neuvěřitelných pět týdnů drží na první pozici rádiového žebříčku America's Music Chart a s prstem v nose tak válcuje těžké váhy - Mastodon se skladbou "Show Yourself" či Korn s "Take Me".

Dlouho očekávané album Crooked Teeth vydají Papa Roach prostřednictvím Eleven Seven Music 19. května a vy si už teď jeho stránkovou recenzi můžete přečíst v květnovém Fakkerovi, který je k dostání ve všech trafikách Relay od úterý 2. května.



Papa Roach - Help (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení