AUDIO: Nové album While She Sleeps je venku. Čekuj další pecku

Vydáno: 21.04.2017 10:10 - Dominik Šidlo

Už je to tady. Čekání se vyplatilo a právě dnes, 21. dubna vydají novou a velmi očekávanou desku You Are We.
Zatím do nás fanoušků napálili tři songy, a to nabušený "Hurricane", hitovku "Silence Speaks" spolu s Olim Sykesem po boku a stejnojmenného tahouna desky "You Are We". Nyní se rozhodli rozvášněné chuťové buňky navnadit ještě trochu víc, protože představili další track pod názvem "Feel".

"Let's #FEEL this together!' napsali borci při zveřejňování této písně. Nejen tento kousek, ale taky celé album přímo překypují emocemi, to dojde každému, kdo zatím zveřejněné songy slyšel. Při poslechu nového válu vám bude hned jasné, že na albu se neobjeví píseň, která by byla zvukově jakkoli odlišná, všechny jsou tak stejné a přitom jiné, přičemž dohromady tvoří jeden celek, a přesto zní úžasně i každá zvlášť. Je to vskutku obdivuhodná práce, navíc když si celé album chlapi nahrávali sami.

Pokud chcete sheffieldský metalcore slyšet v plné parádě živě, doražte na letošní ročník Brutal Assaultu, kde se WSS vedle spousty kapel dalších objeví.


Interview s While She Sleeps o izolaci v důsledku sociálních sítí i různých formách skákání na koncertech si v celé délce můžete přečíst v dubnovém Fakkerovi. Najdete tu i recenzi alba a plakát.

While She Sleeps F!


While She Sleeps - Feel (Official Video)


G2VAPE

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení