5 věcí, které jste (možná) nevěděli o While She Sleeps

Vydáno: 17.04.2017 19:30 - Dominik Šidlo

Nová deska While She Sleeps nazvaná You Are We byla letos mezi metalcorovými fans jednou z těch vůbec nejočekávanějších. Představy splnila na jedničku. O důvod víc, proč se kapele podívat zblízka na zoubek.
1. Roztržky s BMTH

Ještě před tím, než začali While She Sleeps dělat na novém albu You Are We, neměli s Bring Me The Horizon zrovna přátelské vztahy. Období tvorby desky s sebou však neslo hodně emocí včetně úmrtí Toma Searleho z Architects a právě tehdy frontmanům obou kapel došlo, že mít mezi sebou rozepře je blbost. Oli Sykes nabídl Lawrenci Taylorovi a jeho bandě použití svého vlastního studia, jelikož věděl, že While She Sleeps si celou nahrávku připravují zcela sami, a pak se sám na desce objevil v hitovce "Silence Speaks".

2. Kozyyy!

Při vydání svého debutové alba This Is The Six se skupina možná neúmyslně dostala do zaměřovače předsudkářů, protože pokud z názvu uděláte zkratku, dostanete TITS, což znamená anglicky prsa. Sama skupina o této slovní hříčce prý věděla, ale nebrala na ni zřetel, protože kdo si chce v hudbě najít to pravé poselství, ten si ho tam najde.

3. Zatímco ona spí...

Asi každý fanoušek While She Sleeps se někdy pozastavil nad názvem kapely a zapřemýšlel, kdo je vlastně ta ona, která pořád spí. Když tuto otázku dostal kytarista Seana Long, odpověděl, že se to nikdy nedozvíme.

4. Stěra, vegane!

Muzikanti z WSS patří, stejně jako mnoho dalších na metalcorové scéně, mezi vegany. Nikomu svůj názor nevnucují, pouze se ho sami drží a dokáží si ho obhájit. Do kouta je ale dostal fanoušek, který basákovi Aaranovi položil otázku: "Kdyby Bůh nechtěl, abychom jedli zvířata, proč by je dělal z masa?" Na tuto otázku vážně kapela odpověď nenašla.

5. WWE

Daly by se vyjmenovat desítky ulítlých hovadin, kterých se kluci z WSS dopustili. Jedna z těch nejzajímavějších se stala během Vans Warped Tour, které se v tu chvíli nacházelo na Floridě. "Seděli jsme v autobusech, a najednou se spustil ten největší déšť, jakej jsem kdy viděl," hlásí Aaran McKenzie. "S několika dalšíma kapelama jsme se sebrali a dali si Royal Rumble ve stylu WWE (wrestling) v obrovský louži, která měla tři stopy na výšku." To je aspoň zábava!


Dvoustránkové interview s While She Sleeps o izolaci v důsledku sociálních sítí i různých formách skákání na koncertech si můžete přečíst v dubnovém Fakkerovi.

While She Sleeps F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení