While She Sleeps interview: Dřív jsme byli furt na sračky, dneska už to bereme vážněji

Vydáno: 14.04.2017 11:15 - Kamila Ungerová

V závěru roku 2013 se začal frontman While She Sleeps Lawrence Taylor potýkat se zdravotními problémy, které v následujícím roce vyústily ve zrušení řady koncertů a jeho operaci hrdla. Co Lawrencovy potíže zapříčinilo? V rozhovoru nám vše vysvětlil kytarista kapely Sean Long.
"Od doby, co jsme While She Sleeps založili, jsme zostra pařili, chlastali. Táhlo se to opravdu hodně dlouho, řadu let jsme tak vyplňovali téměř veškerý část. Jeli jsme na doraz. Diskutovali jsme nebo hráli hry vždycky až do chvíle, než se něco posralo. Byli jsme podstatně mladší, lehkomyslní, a pomaličku jsme na tenhle nezřízený životní styl začínali dojíždět. Pak Lawrence přišel o hlas. Domnívali jsme si, že to spraví lepší životospráva, spořádanější život, trocha péče o sebe samotné, ale nakonec se ukázalo, že se jedná o fyzický problém..."

Lawrence následně musel dodržovat omezení, doporučení lékařů, aby předešel další operaci. "Musel se striktně vzdát cigaret, značně zredukovat množství konzumovaného alkoholu, jelikož čím víc leješ, tím víc se chováš nezodpovědně a nešetříš si hlasivky. To byl asi hlavní problém, pak si poprvé v živote najmul hlasového poradce, s nímž se naučil screamovat bez toho, aniž by si poškozoval hlasivky. Pro všechny z nás to bylo velké varování, že musíme dát zpátečku a skoncovat se současným životním stylem. Bývali jsme furt na sračky, tak jsme to začali brát vážněji a hle, ono to funguje. Fans na naše koncerty stále chodí."


Interview s While She Sleeps o izolaci v důsledku sociálních sítí i různých formách skákání na koncertech si v celé délce můžete přečíst v dubnovém Fakkerovi.

While She Sleeps F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení