Zpěvák The Exploited hospitalizován s vážnou srdeční slabostí

Vydáno: 11.04.2017 09:45 - Mates Krč

The Exploited zažívali poslední dny opravdu těžké chvíle. Frontman Wattie Buchan musel být 7. dubna převezen do nemocnice s vážnými zdravotními problémy. Údajně bojoval o život.
Nejde o první vážný zdravotní problém Wattieho Buchana. V roce 2014 utrpěl uprostřed show v Portugalsku infarkt a od té doby má srdeční bypass. Buchan si místo zbytku tour nechá trochu času na zotavení. Jeho zpěv nahradí členové The Casualties, kteří aktuálně s The Exploited koncertují.

Kapela vydala následující prohlášení: "Je čas, abychom vám oznámili, že Wattie byl převezen do nemocnice v Belgii. Má velmi závažné srdeční onemocnění a málem zemřel. Dnes jsme ho viděli a rádi bychom poděkovali lékařům, kteří mu zachránili život. Wattie chce poděkovat fanouškům, že podrželi jeho i celou kapelu. Také si přál, abychom dokončili tour bez něj. Budeme tedy dál pokračovat s hostujícími zpěváky z The Casualties a s dalšími. Chceme poděkovat všem za podporu. Víme, že to pro něj hodně znamená. Přejeme mu brzké uzdravení."

THE EXPLOITED - FUCK THE USA - HARDCORE WORLDWIDE (OFFICIAL VERSION)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení