Lekce nenávisti a lásky č.2: Three Days Grace se vrátí na Rock for People

Vydáno: 28.03.2017 14:35 - Petr Adámek

Po úspěšné premiéře v roce 2015 se na Rock for People znovu objeví Three Days Grace. Rozhodně zazní i největší pecka "I Hate Everything About You", která kapelu kdysi vystřelila do první ligy a do dnešního dne nasbírala na YouTube bezmála 150 milionů views.
Kanadští Three Days Grace existují od roku 2003. Hned na debutovém albu se objevila zmíněná skladba "I Hate Everything About You" o tom, že láska a nenávist k sobě mají blíž, než by se mohlo zdát.

Dalším mezníkem v historii Three Days Grace byl odchod zakládajícího člena a frontmana Adama Gontiera na začátku roku 2013. Jeho úspěšným nástupcem se stal baskytaristův bratr Matt Walst, který se podílel na novém zatím posledním albu Human, které vyšlo na podzim roku 2014.

Mezi nedávné festivalové úlovky patří Lower than Atlantis, Idles nebo Dub FX. Už dříve pořadatelé ohlásili jména jako Evanescence, Marmozets, Die Antwoord, Cage the Elephant, Slaves, Foster the People, Deez Nuts, Comeback Kid, Moose Blood, Eskimo Callboy nebo Northlane.

Vstupenky jsou k mání na webu festivalu, aktuálně za cenu 1800 Kč, a to do 31. března. Od 1. dubna cena vzroste na 2000 Kč.

 

Three Days Grace - You Don't Get Me High Anymore (Audio)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení