VIDEO: Heaven Shall Burn nezahálejí ani na turné

Vydáno: 24.03.2017 11:20 - Kamila Ungerová

Němečtí melodic death metalisté Heaven Shall Burn sice momentálně brázdí s Korn koncertní haly a už 30. března se ještě po boku heavymetalové supergroup Hellyeah ukáží v pražském Foru Karlín, ale přesto se neflákají a představují nám videoklip "Corium".
Ostatně kde jinde, než ve Foru Karlín si vychutnat kapely Heaven Shall Burn, Korn a Hellyeah, jejichž sound je tak charakteristický a okamžitě rozpoznatelný. Není proto divu, že vstupenky včetně Meet & Great balíčků jsou beznadějně vyprodané! Zpátky ale k formaci kolem frontmana Marcuse Bischoffa, který se svými kumpány právě vydává další videoklip a tentokrát ke skladbě "Corium".

Ta je samozřejmě dalším kusem z hudebně dokonalé a výpravné desky Wanderer, kterou Heaven Shall Burn vydali vloni na podzim. Situačně se videoklip opět odehrává v panensky neposkrvněné přírodě a myšlenkově tak doplňuje koncpet celého alba.

Takže následující týden klidně meditujte jako Marcus na kopci, pod kopci, kdekoliv vás napadne, ale za týden se setkáme ve Foru Karlín, kde se zaručeně s fans rozjede vražedný circle pit. A doufejme, že i wall of death, vždyť bez ní by to nebyla pravá nálož Heaven Shall Burn, ne? Takže see you v kotli.

Koncert Heaven Shall Burn se po boku Korn a Hellyeah uskuteční ve čtvrtek 30. března v pražském Foru Karlín. 



Heaven Shall Burn - Corium (Official Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení