VIDEO: Nahlédněte s Mastodon do zákulisí

Vydáno: 27.02.2017 06:05 - Dominik Šidlo

Není tomu dlouho, co heavy metalisté Mastodon oznámili datum vydání nového alba Emperor of Sand. Podle plánů by mělo vyjít 31. března. Oficiálně zatím zveřejnili dvě music videa "Show Yourself", "Sultan´s Course" i několik záznamů ze zákulisního dění.
Asi největším nářezem je zmiňovaný singl "Sultan's Curse", který fanoušky nadmíru potěšil. Vedle toho Mastodon v dalších zákulisních videích představili část písně "Andromeda", která se dle jejich slov stane tahounem celém desky.
Téma desky Emperor of Sand je jasné. Je jím čas, který plyne stejně jako přesýpající se písek. A spolu s padlým pískem se zkracuje i náš pobyt tady na zemi. V hlubším slova smyslu tedy Emperor of Sand souvisí s nemocí, které Mastodon v minulosti čelili. Bubeník Brann Dailor prohlásil, že dle jeho mínění se dočkáme jedné z nejlepších desek Mastodon vůbec. "Když je člověku diagnostikována smrtelná choroba, první otázkou bývá "Kolik zbývá času?". A tak jsme se skrze čas zaměřili na smrtelnost. Deska tedy odráží nejen naší tvorbu, našich sedmnáct uměleckých let, ale hlavně poslední dva roky našich skutečných životů."




Mastodon - The Making of Emperor od Sand Part. 3






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení