VIDEO: While She Sleeps zapřáhli Oliho Sykese

Vydáno: 26.02.2017 16:57 - Kamila Ungerová

Sheffieldská metalcorová sebranka While She Sleeps vydá za necelá dva měsíce nové album You Are We, ze kterého streamuje už čtvrtou skladbu! A ne ledajakou, jelikož frontman Lawrence Taylor si k mikrofonu přizval Oliho Sykese z Bring Me The Horizon.
Psal se 12. srpen roku 2016 a While She Sleeps se rozhodli, že během práce na následujícím albu You Are We, které vyjde 21. dubna, chtějí roztáhnout svá umělecká křídla, a proto jej vydají svépomocí. Nejprve ale pro něj potřebovali vhodné prostory. V domovském Sheffieldu se tedy na vlastní náklady pustili do rekonstrukce opuštěného skladu, který proměnili ve víceúčelové nahrávací studio! 

Vedle skladeb "You Are We", "Civil Isolation" a "Hurricane", které metalcoristé zveřejnili v uplynulých týdnech, ve svém nové a záviděníhodném studiu stvořili i píseň "Silence Speaks", na níž hostuje Oli Sykes z Bring Me The Horizon. A věřte, že budete unešeni! Olimu to totiž zpívá. Ano, jsme uštěpační, rejpaví, jenže zažili jste snad s Bring Me The Horizon v posledních letech koncert, na kterém by Oli intonoval a nedocházel mu v závěru setlistu dech? My ne, a proto oceňujeme, že While She Sleeps si i se svým hostem udrželi potřebný metalcorový spád, živelnost a agresi, na níž jsme po desce "Brainwashed" jednoduše zvyklí. 

A nezapomeňte, že While She Sleeps si můžete i letos užít live. Konkrétně na festivalu Brutal Assault, který se v termínu 9.-12. srpna uskuteční v jaroměrské pevnosti Josefov. 




While She Sleeps ft. Oli Sykes - Silence Speaks (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení