VIDEO: Architects vědí, že bolest ze smrti nezmizí

Vydáno: 21.02.2017 19:52 - Kamila Ungerová

Říká se, že čas hojí rány... V případě smrti mladého člověka, jakým byl i kytarista Architects Tom Searle, ale ta šíleně palčivá bolest nikdy nepřejde. Možná bude méně pronikavá, jenže nadejde někdy den, kdy přestaneme v cizích kolemjdoucích spatřovat našeho milovaného?
Nadejde někdy den, kdy na zesnulého nepomyslíme hned po probuzení? Nadejde někdy den, kdy zapomeneme jeho vůni a úsměv? Tyhle otázky si nejspíš stále dokola pokládají kluci z Architects, kteří svého bratra a kamaráda pochovali v srpnu loňského roku. Tehdy Tom Searle, dvojče bubeníka Dana Searla, podlehl po tříletém boji rakovině. 

Sedmou studiovou desku All Our Gods Has Abandone Us vydali Architects v květnu 2016. Bolest a emoce, z nichž naskakuje husí kůže, jsou bezesporu jedním z atributů tohoto počinu. Stejně tak platí pro skladbu "Gravity", k níž britší metalcoristé právě vydávají videoklip. Videoklip, v němž zachytili historicky první turné bez Toma... 

Kdyby kapela vloni naplánovanou koncertní šňůru zrušila, fanoušci by takové rozhodnutí zřejmě respektovali. Architects se ale namísto toho zakousli a svého bývalého člena uctili tím nejkrásnějším způsobem - hudbou... Což mohou potvrdit i ti, kteří 31. října dorazili do pražské Roxy. 

Architects vystoupí na festivalu Brutal Assault, jež se uskuteční ve dnech 9. - 12. srpna v pevnosti Josefov v Jaroměři. 




Architects - Gravity





 
Popis






 

 




 
Popis








DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení