Zavřou se Disturbed do studia už letos?

Vydáno: 23.02.2017 07:05 - Mates Krč

Po čtyřleté pauze vydali Disturbed v roce 2015 desku Immortalized, která potvrdila, že skupina stále patří na vrchol. Album okamžitě vyšplhalo na první příčku žebříčku Billboard a v USA jej později certifikovali jako zlaté. Navíc cover songu "The Sound of Silence" způsobil obrovký poprask, který vyústil až v nominaci na Grammy. Co však můžou fanoušci očekávat do budoucna?
V rozhovoru pro Loudwire kytarista Dan Donegan nastínil první plány do budoucna: "Jakmile dokončíme tour, myslím, že si všichni trochu odpočineme. Pojedeme domů a strávíme nějaký čas se svými rodinami. Nechceme tlačit na pilu. Prostě až ucítíme, že nastal ten správný čas, začneme pořádně makat."

Co se týče nové hudby, Donegan vysvětlil, že má nějaké nápady zaznamenané v telefonu, ale není moc daleko. "Nějaké riffy si střádám a jakmile budeme připraveni, využijeme je. Vždy jsme začínali přirozeně. Nikdy jsme na nic a nikoho netlačili, že bychom si řekli 'Teď hned musíme začít psát'. Nelíbí se nám časové vymezování."

Kytarista mimo jiné potvrdil, že se Disturbed neuberou do zimního spánku, jak tomu ostatně bylo v roce 2011. "Rozhodně neočekávám delší přestávku. Nějaký čas si dáme, ale čtyři roky rozhodně neplánujeme. Věřím, že koncem letošního roku, při nejhorším začátkem příštího, se odebereme do studia a nahrajeme novou placku."

Vzpomínáte na Kirka Hammetta, který před nahráváním poslední desky Metalliky ztratil svůj iPhone, ve kterém měl stovky riffů? Doufejme, že Dan Donegan bude opatrnější!




Disturbed - The Sound of Silence (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení