AUDIO: Papa Roach volají o pomoc

Vydáno: 18.02.2017 20:05 - Mates Krč

Linkin Park i Suicide Silence se od své původní tvorby odklánějí, kdežto Papa Roach se vydávají přesně opačným směrem. Konkrétně si to namířili proti proudu času. V pořadí druhá novinka "Help" opět naznačuje, že se po sedmnácti letech možná dočkáme druhého Infestu. A co vydání samotné desky, blíží se?
Videoklip k singlu "Crooked Teeth" je venku pár dní, ovšem poprvé si jej fanoušci poslechli už zkraje listopadu. Následně Papa Roach několik měsíců napínali a konečně teď přišli s druhou novinkou "Help". O jejím vydání informovali prostřednictvím Facebooku a teaseru, ve kterém se na rozbité obrazovce střídají pomyslné výkřiky "In hell" a "Send help".

Skvadra kolem hyperaktivního Jacobyho Shaddixe se opět snaží fanouškům přiblížit osobními texty, které vycházejí zejména z jeho života. Konkrétně z éry drog, chlastu a nevěr, kvůli nimž se rodina Shaddixeových před několika lety málem rozpadla. 

Zmiňovaná skladba "Help" začíná slovy "I think I need help" (Myslím, že potřebuji pomoc) a stává se i hlavním "sloganem" refrénu. Možná už si tedy Jacobyho manželka Kelly Shaddix po předešlé desce F.E.A.R (Face Everything and Rise) zvykla, že zpěvák jejich osobní problémy rád šíří do celého světa.

Datum ani název nadcházející placky bohužel ještě není známý, ale snad nás Papa Roach nenechají už dlouho čekat. Těšíte se? 


Papa Roach - Help (Official Audio)









DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení