VIDEO: Emmure mávají vlajkou Antikrista

Vydáno: 18.02.2017 14:58 - Kamila Ungerová

V pořadí třetí řežba z deathcorové stáje Emmure je venku! Nemilosrdně popírá tvrzení, že se Frankie Palmeri uklidnil. Frontman totiž bez ostychu vytahuje vlajku Antikrista a stává se tak úhlavním nepřítelem Ježíše Krista.
Američtí deathcoroví ranaři Emmure vydají za necelých čtrnáct dní desku Look At Yourself, jež vypadá na první pohled velice uhlazeně. Její booklet je sněhově bílý, hladký, ovšem uvnitř se skrývají hotová jatka. Nejen hudební, ale i vizuální, neboť Frankie do útrob tohoto alba natiskl nechutné obrázky zdevastovaných a nemocných částí lidské těla. 

Pokud vás ale tahle brutalita, jež by se nejlépe vyjímala na pitevním stole, láká a chcete Look At Yourself oslavit se vším všudy, proklikejte se do oficiálního merche Emmure. Tam si můžete tuhle "fešnou" a naturalistickou mikinu pořídit.

A jakmile ji budete mít, nacpěte si do uší v pořadí třetí ochutnávku z alba Look At Yourself, jež nese radikální název "Flag of the Beast". Jak název napovídá, Frankie si z pomyslené pozice Antikrista bere na paškál Ježíše Krista a současně odmítá křesťanské učení. Poněkud radikální skladba v době, kdy tenhle frontman s vážnou tváří prohlašuje, že nejdivočejší leta má definitivně za sebou. 



Velký třístránkový rozhovor s Frankiem (nejen) o bitkách a násilí najdeš v březnovém Fakkerovi.



Emmure - Flag of the Beast (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení