VIDEO: Jak znějí Suicide Silence akusticky? Takhle!

Vydáno: 22.02.2017 08:40 - Mates Krč

Někteří "fanoušci" jsou jako kvůli nové desce Suicide Silence jak urvaní ze řetězu a zasloužili by si pár facek. Nad věci je však slavný youtuber Jared Dines, který se k novému projevu Suicide SIlence postavil tak nějak po svém.
Mnohým z vás asi nebude jméno Jared Dines neznámé. Tento slavný youtuber už několik let vytváří mnoho fanouškům úsměv na tváři. Jared má na svém kanále přes milion odběratelů a pravidelně zásobuje fandy řadou parodií, vtipných videí a covery, tak jak tomu bylo i v tomto případě. Video najdeš na konci článku.

Ať už byl nový akustický cover skladby "Doris" brán jakkoliv, opravdu je na co koukat. Potvrzuje to i zpěvák Suicide Silence Eddie Hermida, který video sdílel na svém Twitteru.

A pokud vás zajímá, co si vlastně Jared Dines o změně stylu skupiny myslí, koukněte na jedno z jeho předešlých videí, kde celou žhavou situaci detailně probral. Pořád lepší reakce než zprávy typu "fuck you", porovnávání tvrdosti nových songů Suicide Silence a Nickelback, až po petici, která má zabránit vydání nové desky, to vše z řad někdejších fanoušků. Není to na palici?


Velký rozhovor s Eddiem a Markem ze Suicide Silence o novém hudebním směřování, ztrátě a bolesti nebo "stažených kalhotách u kotníků" najdeš v únorovém Fakkerovi.

Suicide Silence F!
 

Suicide Silence - "Doris" (Acoustic Cover)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení