Když Rammstein hoří doopravdy

Vydáno: 10.02.2017 12:40 - Petr Adámek

Začátkem podzimu 1996, dva roky od svého prvního koncertu, hráli Rammstein v berlínské Treptow Areně. Nechybělo moc a show mohla skončit velkou tragédií...
Set Rammstein se blížil do poslední třetiny. Kapela právě dohrála "Spiel mit Mir" a odpálila song "Heirate Mich". Po třech a půl minutách se to stalo. Jeden z dílů hořící konstrukce nad pódiem se uvolnil a z výšky tří metrů spadl na stage. Lehce zraněni byli čtyři lidí, nic horšího se naštěstí nestalo.

Překvapená kapela pódium neopustila, za podkresu skladby muzikanti nervózně přešlapovali na stagi, a když se technikům a hasičům podařilo plameny zkrotit, koncert pokračoval dál. Záznam kompletního koncertu najdete na konci článku, nehoda se přihodila zhruba v čase 46:40.

Pyrotechnickými efekty a hrátkami s ohněm jsou Rammstein známí od počátku existence. "Oheň je impulzivní záležitost. Při koncertech nemluvíme a oheň je mostem mezi námi a publikem. Pomáhá vytvořit vzájemné napojení a velice dobře se hodí k naší hudbě. Oheň působí mysticky na každého člověka, nejen na nás," vysvětluje kytarista Paul Landers.


Pět stran plných sexuálních úchylek, kanibalismu, hořících dětí a násilí pod taktovkou Rammstein a taktéž plakát kapely najdeš v únorovém Fakkerovi.

Rammstein F!





Rammstein Live Berlin 1996 FULL (27.09.1996 - Berlin //Treptow Arena// Germany)


Homemade porn https://www.amateurest.com/ USA.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení