Kdo z české metalové špičky si zahraje na FajtFestu? Rozhodněte o tom vy!

Vydáno: 05.02.2017 09:40 - Petr Adámek

Soutěž domácích kapel a účast na festivalu FajtFest jde do druhého kola. Ze zájemců vybrali pořadatelé finálovou patnáctku, z nichž vzejdou tři vítězn sestavy.
O možnost zahrát si na možná nejlepším žánrovém festivalu v zemi se bude ucházet tato patnáctka kapel: Defend Your Kingdom, Loco Loco, Uprise From The Ashes, Dizzplayed, Pavilon9, Emmett Brown, Never Left Behind, Meresiew, Behind The Mirror, Magma Hotel, Unholy Ones, Olltega, Glad For Today, We Are The Motion a Alternative Core.

Sami fans pošlou na Fajtfest 2017 první dvě kapely, které v hlasování nasbírají nejvíce hlasů. Jednu kapelu ještě vybere renomovaná porota, takže šance je veliká. Hlasujte přímo na stránkách festivalu, kde si zároveň můžete poslechnout tvorbu všech soutěžících kapel. Hlasování končí 15. března.

Devátý ročník FajtFestu, který se specializuje na nu-metal, metalcore, hardcore a příbuzné žánry, se uskuteční v termínu 20. - 22. července na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Zatím byly ohlášeny tyto kapely: Obey The Brave, Polar, Thell Barrio, Infected Rain, Crashpoint, Diptheria, Fishface, Gutalax, Knives to a Gunfight, Sickret a Sunset Trail. Předprodej lístků běží taktéž na stránkách festivalu.
 

FajtFest 2016 (Official Aftermovie)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení