Čerstvý úlovek FajtFestu: kanadští hardcoroví dřevorubci Obey the Brave

Vydáno: 26.01.2017 12:20 - Petr Adámek

"Nesnažíme se znovuobjevit kolo. Děláme to jednoduše. Děláme to opravdově." Takhle ke své existenci přistupují Obey the Brave. Jak to vypadá v praxi, zjistíme v létě na FajtFestu, kam kanadští mazáci dorazí jako jeden z headlinerů.
Kanadská pětice má za sebou kultovní tour Never Say Day i Imprericon tour i společné šňůry s The Ghost Inside, Hatebreed, Whitechapel nebo Suicide Silence. Frotmanem kapely Alex Erian si to dává i v Despised Icon. OTB jsou hardcore-metalcore apokalypsa, masové rytmy, nosné chorály, valivé, těžké kytary, drtivé breakdowny, strhující show na podiu a vynikající videoklipy. Momentálně se spíše přiklání ke klasickému hardcore, ale nezapomínají na melodickou stránku.

Pořadatelé z Fajtova kopce ve Velkém Meziříčí dodávají: "Čeká nás asi monster mosh pit, tak začnete už teď trénovat fyzičku, protože nás nečeká koncert U2, který si můžete v pohodě odsedět. Ukážeme velkému grizzlymu, že je na Vysočině králem černej divočák?!"

Devátý ročník FajtFestu se uskuteční v termínu 20. - 22. července na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Kompletní line-up najdete na stránkách festivalu, kde taktéž běží předprodej lístků.


Obey The Brave - Live and Learn (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení