Nahrávají Stone Sour dvojalbum? A jak se bude chystaná deska jmenovat?

Vydáno: 24.01.2017 19:00 - Mates Krč

"A co na to říká Corey Taylor?" Věta, která je známá téměř každému, kdo se zajímá o metalovou hudbu. Tentokrát Corey však nenadává americe za zvolení Donalda Trumpa prezidentem, ale přibližuje nám dlouho probírané chystané album Stone Sour.
Už dlouho se spekuluje o Coreyho momentální (ne)činnosti u Slipknot a nahrávaní nového alba se Stone Sour, o kterém jsme do nedávna něvěděli žádné bližší informace. Rozruch načal bubeník skupiny, když na svém instagramu zveřejnil fotky ze studia. Teď je tu další info.

Corey odhalil, že nové album dostane název Hydrograd. "Deska je z velké části nahrána živě ve studiu, k písním jsme akorát přidali nějaké extra vrstvy." Taylor dále překvapil, že kapela zatím udělala devět songů a je teprve v půlce. Znamená to, že se zastaví až na osmnácti skladbách? To zní jako dvojalbum!

Na závěr by chtělo pozměnit onu známou větu na: "A co na to říká Jim Root?" Bývalý kytarista Stone Sour, který byl před několika lety vyhozen, už na celý proces nahrávání kouká z hodně velké dálky. Přesto jsme ale zvědaví, jak se k nové desce vyjádří.


Stone Sour - Gone Sovereign / Absolute Zero [OFFICIAL VIDEO]
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení