VIDEO: Metalcorová bestie The Charm The Fury vám ukousne hlavu

Vydáno: 22.01.2017 16:40 - Petr Adámek

V nizozemském Amsterdamu zraje nová metalcorová senzace. Říkají si The Charm the Fury a v jejich čele řve do mikrofonu divoká šelma Caroline Westendorp. Ochutnejte první singl "Down On The Ropes" z plánovaného alba.
The Charm the Fury tvoří energický, neurvale tepající metal, v němž je prostor i pro elektronické podkresy. Jejich největším trumfem je zmíněná zpěvačka Caroline, jež umí vřískat, až se ježí chlupy na zádech, a stejně tak ovládá i něžnější polohy. A kromě toho se na ni hezky kouká...

Kapela vtrhla na scénu v roce 2010 a na svědomí má zatím dvě alba. EP The Sick, Dumb The Social Meltdown (2012) a dlouhohrající debut A Shade of My Former Self (2013). Za dva měsíce, konkrétně 17. března vyšlou do světa novinku The Sick, Dumb & Happy.

"Tahle nahrávka je průřezem metalového zvuku, o němž doufáme, že v dalších deseti letech znovu ožije. Návrat k thrashovým kořenům, skvělé hymny na máchání hlavou a vše to, co metal v 80. a 90. letech proslavilo," přibližuje svoji čerstvou tvorbu kapela. Máme se na co těšit.


THE CHARM THE FURY - Down On The Ropes (OFFICIAL VIDEO)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení