První ohlášky Rock for People: Evanescence, Foster the People i Moose Blood

Vydáno: 14.12.2016 13:30 - Petr Adámek

Fans Evanescence dostali předčasný vánoční dárek. Amy Lee a spol. k nám přiveze příští rok zkraje července festival Rock for People.
Cenami Grammy ověnčení Evanescence v čele s uhrančivou Amy Lee se letos po několikaleté odmlce vrátili na podia a odehráli sérii koncertů v domácích Spojených státech. V roce 2017 pak vyráží na velké turné a na své cestě Evropou se zastaví i v hradeckém Festivalparku, kde jistě zazní jejich největší pecka "Bring Me To Life", jež má na YouTube stěží uvěřitelných 313 miliónů views.

23. ročníku festivalu Rock for People proběhne od 4. do 6. července 2017 tradičně na letišti v Hradci Králové. Kromě Evanescence pořadatelé v první vlně ohlásili elektro-taneční experimentátory The Bloody Beetroots, indie popové floutky Foster the People dravé emorockery Moose Blood.

Vstupenky jsou v prodeji na webu pořadatele. Aktuální edice celofestivalových pasů je až do 24. 12. 2016 (nebo do vyprodání edice) v prodeji za cenu 1500 Kč, 3. edice bude v prodeji za 1800 Kč. K dispozici jsou také kombotickety nebo speciální edice vstupenek pro juniory od 15 do 17 let za cenu 1300 Kč.
 

Evanescence - Bring Me To Life



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení