Five Finger Death Punch dokončí tour s jiným zpěvákem. Čeká Ivana léčení?

Vydáno: 02.12.2016 22:05 - Mates Krč

Za Ivana Moodyho zaskočí frontman Phil Labonte z All That Remains, který zpěváka Five Finger Death Punch nahradí na zbývajících koncertech letošní tour. Ivanovi neumožňují pokračovat údajné psychické problémy. Na scéně se ovšem spekuluje o alkoholové odvykačce.
Kapela je právě uprostřed společné tour se Shinedown, Sixx:A.M. a As Lions. Minulý týden Pětiprsťáci zkrátili vystoupení ve Worcesteru, když Ivan prohlásil, že jeho matka v ten den ráno umřela. Basák Chris Kael se později obecenstvu omluvil, že kapela potřebovala být se svým zpěvákem, když v emocích opustil pódium.

Situaci zamotala o pár dní později Ivanova sestra, která prohlásila, že jejich matka a ani nikdo jiný z rodiny nezemřel. Dále také řekla, že má frontman momentálně silné psychické problémy, které ale prý nemají nic společného s alkoholem, drogami a ničím podobným.

Prohlášení skupiny zní takto: "Do konce tour nám zbývá pouhých 8 koncertů. Jsme zavázáni fanouškům, a proto jsme se rozhodli, že zbývající vystoupení odehrajeme se zpěvákem All That Remains Philem Labontem, jež nahradí Ivana Moodyho, který onemocněl."

Kytarista Zoltan Bathory dodává: "Ivan je náš bratr a plně ho podporujeme. Chceme, aby se o sebe postaral a dal se co nejdřív dohromady. Řešili jsme možné zrušení koncertů, ale ostatní skupiny, které s námi jedou tour stály pevně při nás a taky jsme nechtěli zklamat naše fanoušky."


Oznámení před koncertem ve Filadelfii 1. prosince
Five Finger Death Punch - canceled show

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení