O krok blíž nové desce Papa Roach

Vydáno: 30.10.2016 19:00 - Mates Krč

Parta okolo čerstvého čtyřicátníka Jacobyho Shaddixe je už nějaký ten pátek ve studiu, kde natáčí nové album. Nyní kapela zveřejnila v rozmezí pár dnů dvě krátká videa s ukázkou nové hudby. Blíží se tedy doba vydání?
Poslední čtyři alba Papa Roach vyšly vždy v rozmezí tří let. Nyní se zdá, že novinka, která naváže na placku Face Everything and Rise (zkráceně F.E.A.R.) bude venku za kratší dobu. Už teď se totiž objevily dvě stopy, která nás k chystané fošně vedou.

První z nich zveřejnila skupina na svém facebooku 22. října s popiskem "Something wicked this way comes" a jde o kratičkou ukázku jedné z písní, která se pravděpodobně objeví na novém albu. O šest dní později se na profilu objevilo podobné video, které zachycuje o něco delší část stejné skladby. Dočkáme se v blízké době celé verze?

Na prosinec má skupina naplánovaných několik koncertů napříč celou Jižní Amerikou. Snad se do té doby dočkáme dalšího pokroku a třeba i celého songu.

Před necelým rokem, přesně 20. listopadu se u nás Papa Roach představili společně s Five Finger Death Punch a Devil You Know v Malé sportovní hale v Praze. Šlo o poslední společný koncert na této tour, neboť se právě Papa Roach rozhodli zbytek turné zrušit kvůli nešťastným pařížským událostem, které v té době otřásly světem. Měli jsme to ale štěstí! Zbytek koncertní šňůry tak dokončili Five Finger Death Punch sami společně se supportem Devil You Know.


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení