Oli Sykes: Na dalším albu bychom mohli experimentovat s temnější taneční hudbou

Vydáno: 26.10.2016 12:05 - Mates Krč

V interview pro magazín Blabbermouth se Oli rozmluvil o novém albu, které vyjde neznámo kdy. Co znamená, že chtějí udělat nové album trochu podivněji?
Přestože jsou názory na poslední desku That's the Spirit různé a fanouškovský tábor se rozdělil na dvě části, zpěvák namítá, že se skupina neodvážila vykročit do nových území až tak moc. "Lidé si myslí, že That's the Spirit je vyleštěné pop rockové album. Není to tak. Myslím si, že je tvůrčí a jedinečné, ale stále se drží v očekávatelných mantinelech. Příště to možná uděláme trochu podivnější. Kdo ví?"

Podle Sykese by Bring Me the Horizon mohli na nové placce experimentovat s temnější taneční hudbou a velký vliv budou mít kultovní skupiny Linkin Park a Massive Attack. "Těžko říct, pokud vezmeme v úvahu festivaly, tak se mi nápad s taneční hudbou líbí," dodal Oli.

"Bude to trvat ještě minimálně jeden dobrý měsíc, než začnou Bring Me the Horizon opět psát. Byl to pro nás intenzivní rok, nejen v hudebním světě, ale i v osobním. Někteří členové zažívali opravdu těžké chvíle. Možná si dáme chvíli pauzu. Jordanovi se narodilo dítě, všichni máme rodiny. Musíme si vzít trochu času na chill out, abychom opět vyhladověli a mohli tvořit. Bude to pro nás oříšek, protože jsme nikdy nechtěli psát znovu stejné album. Jestě ani nevím, jak bude znít, ale vím, že bude znít jinak," zhodnotil Oliver Sykes.

Znamená to, že jsou staří Bring Me The Horizon definitivně pryč?


Bring Me The Horizon - Doomed (Live at the Royal Albert Hall)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení