Nouvelle Prague showcase počtvrté: domácí talenty i světová esa

Vydáno: 25.10.2016 08:10 - Petr Adámek

Již 4.ročník showcasového festivalu a hudební konference Nouvelle Prague, který se ve smíchovském pivovaru Staropramen uskuteční již 4. a 5.listopadu, odtajnil kompletní line up skládající se z osmi zámořských a šesti tuzemských interpretů.
V pátek 4.listopadu se na pódiu Nouvelle Prague představí Lenny, Circus Problem a The Complication z Česka, večerní program bude dále pokračovat prostřednictvím amerického folkového zpěváka Christophera Paul Stellinga, Cash Savage and The Last Drinks z Austrálie, novozélandské písničkářky Aldous Harding, hvězdou večera pak budou jihoafričtí Kongos.

V sobotu 5.listopadu vystoupí domácí I Love You Honey Bunny, The Truth Is Out There a We On The Moon, indická funková kapela High Time, Noah Slee z Nového Zélandu, Fizzy Blood s Velké Británie a celý festivalový program zakončí kanadská indie kapela JPNSGRLS.

Současně s hudební částí Nouvelle Prague proběhne v reprezentačních prostorách pivovaru v loňském roce vyprodaná dvoudenní konference. V rámci konference proběhnou nejen panelové diskuse, ale nově také workshopy na různá profesní témata.

Dvoudenní vstupenky na showcasový festival je možné koupit za 200 Kč, jednodenní pak za 115 Kč, a to na webovkách akce.


Nouvelle Prague 2016

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení