Hlavní hvězda showcasu Nouvelle Prague: alternativní rockeři Kongos

Vydáno: 18.10.2016 07:30 - Petr Adámek

Po červnovém vydání třetího alba Egomaniac rozšířili Kongos svůj podzimní koncertní kalendář roku 2016 o několik dalších koncertů. Je mezi nimi i vystoupení na letošním showcasovém festivalu Nouvelle Prague, který se uskuteční ve dnech 4.-5. listopadu v areálu smíchovského pivovaru Staropramen.
Boom čtyřčlenné kapely Kongos započal písničkou "Come With Me Now" z desky Lunatic z roku 2014. Skladba získala RIAA double-platinu za prodeje přesahující 2 miliony. Písnička zazněla v The Expendables 3, Universal Studios, Dodge Ram, Samsung Galaxy, American Idol, The Originals, MTV Movie Awards, HBO, FX, CNN, NBC Sports, ESPN, NFL, WWE, PlayStation 4 a dalších pořadech. Videoklip má přes 53 miliónů shlédnutí.

Albová novinka Egomaniac obsahuje 13 nových skladeb, které sahají od bluesově laděné "I Don't Mind" s tahací harmonikou, která se stala hitem jejich koncertů k elektronické "Autocorrect" a epické skladbě "Look At Me." Kongos opět přicházejí se svým specifickým soundem a rozšiřují hudební hranice.

Dvoudenní vstupenky na Nouvelle Prague je možné koupit za 200 Kč, jednodenní za 115 Kč na stránkách pořadatele.


KONGOS - Come with Me Now



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení