Jak dělají metal v Itálii? V lednu nám to ukáží Fleshgod Apocalypse

Vydáno: 17.12.2016 18:30 - Dominik Šidlo

Máte rádi chytlavou symfonicky metalovou hudbu, ale hledáte něco trochu jiného než krásnou ženskou za mikrofonem, kterých jsou všude okolo spousty? Tak to se rozhodně přijďte 12. ledna podívat na italskou partu Fleshgod Apocalypse do pražského Rock Café.
Jedná se o poměrně nenápadnou partu z Říma, pokud však zbystříte svoje zrakové a hlavně sluchové smysly, zjistíte, že slovo nenápadnost se k nim absolutně nehodí. Lepším ekvivalentem kapelní image - stejně jako samotné tvorby - je nářez. Už samotný vzhled s nádechem špinavé renesance připomínající Švédy Avatar je uhrančivý. Zajímavý je také fakt, že čtyři z pěti členů této skupiny jsou zároveň zpěváky.

Kapela existuje od roku 2007, kdy se její členové v sešli v Římě, a od té doby vyplodili jedno EP a čtyři studiová alba, z nichž poslední King vyšlo 5. února letošního roku. Fleshgod Apocalypse za sebou mají několik tour po Evropě, při nichž doprovázeli například Behemoth, Napalm Death nebo Dying Fetus a také pár výstupů v severní Americe po boku Whitechapel a The Black Dahlia Murder.
Rozhodně na tyhle brutální řezníky do Prahy vyražte, zážitek bude stát rozhodně za to. Krýt záda jim budou symfoničtí blackmetalisté Carach Angren z Nizozemska a další Italové Nightland.


FLESHGOD APOCALYPSE - Epilogue (OFFICIAL VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení